Reducere‎ > ‎

Panouri tristrat import Austria

postat 5 oct. 2013, 05:56 de BlackBull Com Ro   [ actualizat la 12 iul. 2014, 06:19 ]
  Denumite si cofraje tip Doka sau placa galbena pentru cofrare, cofraje tristrat sunt varianta usoara si eficienta de cofrare a betonului in cazul proiectelor de mica anvergura. Sunt fabricate din lemn de rasinoase tratat fenolic superior pentru a rezista la umezeala si pentru a nu se lipi de beton. Atent intretinute, placile cofrante galbene pot fi refolosite pentru minimum 60 de turnari de betoane.
    Pentru intretinerea in buna stare a placilor cofrante si utilizarea lor mai indelungata va recomadam utilizarea decofrolului si a unei masini pentru curatarea placilor cofrante.

    Latimea standard a placilor de cofrare este de 0.5 metri. Placa cofranta galbena este disponibila in doua tipuri de grosimi: 21 mm si 27 mm. Import UE.
    Dimensiuni placi:
     - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 1 metri
     - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 1.5 metri
     - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 2 metri
     - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 2.5 metri
     - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 3 metri
    Aplicatii, utilizari ale placii cofrante triplustratificate:
     - cofraje plansee
     - cofraje stalpi cu cravate din otel zincat
     - cofraje pereti
     - cofraje elevatie
     - cofraje placa, cofraje plansee etc.
    Pentru accesorii in folosirea placii de cofraj tristrat vizitati:
    - cravate stalpi
    - profile tip U
    - bride cofrare
Denumite si cofraje tip Doka sau plca galbena pentru cofrare, cofraje tristrat sunt varianta usoara si eficienta de cofrare a betonului in cazul proiectelor de mica anvergura. Sunt fabricate din lemn de rasinoase tratat fenolic superior pentru a rezista la umezeala si pentru a nu se lipi de beton. Atent intretinute, placile cofrante galbene pot fi refolosite pentru minimum 60 de turnari de betoane.   Pentru intretinerea in buna stare a placilor cofrante si utilizarea lor mai indelungata va recomadam utilizarea decofrolului si a unei masini pentru curatarea placilor cofrante.   Latimea standard a placilor de cofrare este de 0.5 metri. Placa cofranta galbena este disponibila in doua tipuri de grosimi: 21 mm si 27 mm. Import UE.   Dimensiuni placi:   - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 1 metri   - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 1.5 metri   - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 2 metri   - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 2.5 metri   - placa galbena tristrat tip Doka 0.5 x 3 metri   Aplicatii, utilizari ale placii cofrante triplustratificate:   - cofraje plansee   - cofraje stalpi cu cravate din otel zincat   - cofraje pereti   - cofraje elevatie   - cofraje placa, cofraje plansee etc.
Blackbull COm Ro
Comments