Firme‎ > ‎Omig‎ > ‎

Echipamente alimentare statii sortare agregate minerale

postat 27 mar. 2012, 10:50 de Admin oferta-pret.ro   [ actualizat la 27 mar. 2012, 10:53 ]
BUNCARE PRIMARE DE INCARCARE SI GRATARE DE DEGROSARE pentru statii de sortare agregate minerale
Pot fi alimentate direct cu camion sau vola, pot fi dotate cu rabatare hidraulica. Sunt destinate pentru separarea grosiera a materialelor de dimensiuni mari care datorita dimensiunilor nu pot fi trimise la urmatoarea faza de prelucrare. Realizate pe diferite capacitati pot fi imbinate la orice tip de alimentator.
BENZI TRANSPORTOARE seria NT OMIG pentru statii pentru sortarea agregatelor minerale
Sunt in special indicate pentru transportul de materiale varsate in general. Caracteristicile principale care recomanda utilizarea acestui mijloc de transport sunt in principal economicitatea de exercitiu, durata lunga si intretinerea minima solicitata. Societatea OMIG este in masura sa realizeze benzi specifice in functie de utilizarea la care vor fi destinate, alegand de fiecare data componetele cele mai adecvate cum de altfel si tipul de structura portanta, garantand executii tehnice de avangarda.
ALIMENTATOARE VOLUMETRICE CU BANDA seria NTV OMIG pentru statii de sortare balastiere
Sunt in special indicate pentru a permite extragerea de material din interiorul cosurilor primare. Garanteaza o alimentare constanta si regulata de material natural sau concasat, de dimensiuni medii-mici chiar si in prezenta de procente de finete ridicata. 
ALIMENTATOARE CU CASETA seria AC OMIG pentru balastiere
Sunt in special indicate pentru a permite extractia de agregate din interiorul buncarelor primare, de material tout-venant, argiloase, namoloase, usor alunecoase. Sunt masini sigure, studiate si realizate pentru a opera in serviciu continuu si cu maxima siguranta chiar si in conditii mai grele. Sunt realizate in trei marimi fiecare cu flansa patrata sau rectangulara. 
ALIMENTATOR CU CANALE VIBRANTE seria ACV OMIG pentru balastiera
Sunt in special indicate pentru alimentarea de concasoare primare mari, masini de robustete siguranta si durata exceptionala. Sunt constituite dintr-o serie de canale vibrante cu sectiune trapezoidala, dispuse in succesiune si sustinute de un cadru unic prin intermediul de corpuri elastice. intretinerea este redusa la minim deoarece nu exista articulatii, lanturi, glisiere sau organe mecanice care sunt supuse uzurii sau a unei lubrifieri dificile. 
ALIMENTATOARE VIBRANTE seria AV-AVT OMIG pentru statii de sortare
Sunt in special indicate pentru extractia de materiale cu continut scazut de argila si pamant sau oricum cu un bun grad de fluiditate garantand intotdeauna o continuitate de extractie si o capacitate constanta. Sunt masini sigure, studiate si realizate pentru a opera in serviciu continuu si cu maxima siguranta chiar si in conditii mai grele. 
ALIMENTATOARE VIBRANTE seria AVG pentru statie sortare
Sunt in special indicate pentru alimentarea omogena si constanta a concasoarelor sau morilor primare de material tout-venant fluide. Primul plan primeste material din inalt reducand loviturile; urmatorul plan, alcatuit din bare de otel antiuzura, cu ochiuri definite are functia de a efectua o selectie grosiera a materialului trimis la urmatoarea faza de concasare. 
ALIMENTATOR CU PLACI seria APS pentru statii sortare agregate de balastiera
Sunt in special indicate in extractia din buncare primare de materiale cu greutati si dimensiuni mari si in prezenta de argila sau pamant sau oricum cu un scazut grad de fluiditate, fiind in special indicate pentru alimentarea de concasoare primare cu falci sau cu impact si garanteaza o alimentare constanta si regulata. 
Contacteaza acum firma OMIG! 
Comments