Firme‎ > ‎Omig‎ > ‎

Statii concasare fixe

postat 12 apr. 2012, 11:00 de Admin oferta-pret.ro   [ actualizat la 12 apr. 2012, 11:01 ]
CONCASOARE PRIMARE CU FALCI OMT seria FP
Concasoare primare cu genunchiera  simpla, cu falci dintate din otel manganos, reversibile sau nu, turnate dintr-o singura piesa, adecvate pentru concasare de material mediu-dur. Carcasa este demontabila iar reglarea - pentru a compensa uzura falcilor sau pentru a modifica dimensiunile produsului final – este efectuata prin intermediul unui cilindru hidraulic. 
CONCASOARE GRANULATOARE CU FALCI OMT seria FG
Concasoare primare cu genunchiera simpla, cu falci dintate din otel manganos, reversibile sau nu, turnate dintr-o singura piesa, adecvate pentru concasare de material mediu-dur. Carcasa este demontabila sau monolitica iar reglarea - pentru a compensa uzura camelor sau pentru a modifica dimensiunile produsului final – este efectuata prin intermediul unui cilindru hidraulic. 
CONCASOARE DE LOVIRE PRIMARE OMT seria BG/T
Sunt in special indicate pentru concasarea de traverse de cale ferata, stalpi din ciment, materiale provenite din demolari in general, cu prezenta ridicata de parti feroase si pentru tratarea zgurii , atunci cand se doreste obtinerea de amestecuri concasate omogeneizate de forma poliedrica acceptabila si procente de finete ridicata.
CONCASOARE DE LOVIRE PRIMARE OMT seria MP
Sunt in special indicate cand se doreste obtinerea de procente de finete cu forma poliedrica acceptabile mai ridicate fata de cele care pot fi obtinute de concasorul cu falci. Datorita raportului ridicat de reductie, produsul final este deja gata pentru a fi ulterior redus de o moara tertiara, scurtand astfel ciclul de concasare a instalatiei. 
CONCASOARE DE LOVIRE SECUNDARE OMT seria MS
Sunt in special indicate atat pentru concasarea secundara dupa un concasor cu falci cat si pentru concasarea primara, cu conditia ca materialul sa nu fie prea dur. La cerere masina poate fi dotata cu piese turnate din aliaj special  pentru concasarea de materiale foarte abrazive. in acest caz insa va fi nevoie sa reduceti dimensiunile de alimentare.
CONCASOARE DE LOVIRE SECUNDARE OMT seria GMT
Sunt in special indicate pentru instalarea pe grupuri transportabile adecvate pentru reductia de materiale provenite din demolari de cladiri sau rutiere si din agregate pietroase cu abrazivitate medie, atunci cand se doreste sa se obtina amestecuri concasate omogeneizate de forma poliedrica acceptabila si procente de finete mai ridicate fata de cele ce pot fi obtinute cu concasoarele cu falci. 
MORI SECUNDARE CU CIOCANE OMIG seria MR - MRS
Sunt in special indicate pentru productia de agregate cu procente ridicate de finete de forma poliedrica, datorita unui ridicat raport de reductie. MRS-L – Masini cu ciocane si blindaje din aliaj special,  adecvate pentru concasarea de materiale foarte abrazive.
MORI TERTIARE CU CIOCANE OMIG seria MRT
Sunt in special indicate pentru productia de agregate cu procente mari de finete; combinand 4 tipuri de rotoare se pot obtine fie nisipuri fie pietrisuri fine chiar si din materiale foarte abrazive. 
MORI CENTRIFUGE OMT seria CF
Sunt masini cu rotor cu ax vertical, cu palete de lansare imbracate in widia de la care este posibil sa se obtina, datorita vitezei periferice ridicate si datorita vitezei unghiulare limitate, o reductie a materialului in intrare concentrata in partea de jos a curbei granulometrice in alimentare, chiar si pentru materiale foarte abrazive, adaptabila la orice exigenta de corectare de forma si granulometrie, atat in concasarea tertiara cat si cuaternara. 
Statii concasare fixe

Comments