Firme‎ > ‎

MVA chemie

Contact
MVA Chemie
Firma: MVA Chemie SRL
Adresa:  STR. FUNDATURA HARMANULUI NR. 176 Brasov jud. Brasov
Telefon/Fax: 0268-311845
E-mail: aici

    MVA CHEMIE este o societate comerciala producatoare de materiale de finisaj pentru constructii, in speta vopsele lavabile si tencuieli decorative sub denumirea de marca FINART.
    Aceste materiale sunt recomandate de majoritatea constructorilor care le-au folosit.
    Societatea a cumparat si modernizat locatia proprie unde au fost instalate utilaje ce au permis marirea capacitatii de productie dar si urmarirea si pastrarea calitatii. MVA CHEMIE SRL are implementat si sistemul de management al calitatii, ISO 9001.
    Principalii clienti sunt firmele producatoare de mobila ce produc atat pentru pentru piata interna cat si pentru cea externa dar in special furnizorilor pentru IKEA, FADESA.

MVA CHEMIE


Tencuiala decorativa interior

postat 1 aug. 2012, 23:10 de Admin oferta-pret.ro   [ actualizat la 1 aug. 2012, 23:11 ]

Caracteristici:
Tencuiala decorativa elastica pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, pentru exterior si interior disponibila in 60 de culori standard dar si in alte culori la cerere.
Se preteaza finisarii suprafetelor de ciment, beton, mortar, caramida, gips-carton, panouri prefabricate din lemn dar mai ales a termosistemelor. Consum teoretic: intre 2kg./mp si 3 kg/mp.
Granulatie: 1.5 mm , 2 mm , 2.5 mm.
Ambalaje: Galeata de 24 kg.
Tencuiala decorativa interior

Tencuiala decorativa structurata

postat 1 aug. 2012, 23:02 de Admin oferta-pret.ro   [ actualizat la 1 aug. 2012, 23:04 ]

- TENCUIALA DECORATIVA structurata pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, granule de marmura naturala de diferite dimensiuni, pigmenti, aditivi si materiale de umplutura.
- TENCUIALA DECORATIVA elastica pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, pentru exterior si interior, disponibila in 60 de culori standard dar si in alte culori la cerere. Se preteaza finisarii suprafetelor de ciment, beton, mortar, caramida, gips-carton, panouri prefabricate din lemn dar mai ales a termosistemelor.
Tencuiala decorativa structurata

1-2 of 2