Firme‎ > ‎Austro Pipesystems‎ > ‎

Fiting prin infigere KELOX

postat 3 mar. 2013, 11:29 de Admin oferta-pret.ro   [ actualizat la 3 mar. 2013, 11:30 ]
Produs:KELOX - sisteme de teava modulara.
 
Descrierea sistemului:
Legaturi la radiatoare- apa potabila si tevi pentru apa menjera- utilizare industriala.
Teava multistrat, din masa plastica, cu bariera impotriva difuziei de oxigen. Stratul exterior si interior din polietilena reticulata( PEX), teava stabila, insertie de aluminiu, aditiv intre straturile de baza pentru garantarea imbinarilor dintre componente. 
Domenii de utilizare:  
Legaturi la radiatoare PN10 t max. 95 gradeC
Instalatii de apa potabila PN 10 t max. 80 gradeC
Testari:ÖNORM B 5157
ÖVGW Reg.Nr. W 1.235
FW - Wien Zulassung
Dimensiuni:d14, 16, 18, 20, 25, 32, 40, 50, 63, 75
Culoare:alba
Elemente speciale:
Kelox Plus- tevi preizolate in colaci, izolatie din spuma cu profil special de nuturi, camera cu aer si folie elastica si rezistenta la rupere.
Grosimi izolatie: 4mm culoare: albastru
                         10mm culoare: rosie
Tevi modulare preizolate Kelox CX/PE sau PE/HD
 
Metode de imbinare:
Imbinare prin insurubare:
 
Imbinare durabila a partilor din sistem cu surub interior din alama metalica fara pori.
 
Imbinare prin presare din metal:
Imbinare prin presare, etansa din alama fara pori (MS58) inclusiv camasa de presare din aluminiu cu fereastra de control pentru o stabilitate mare dupa presare si inele EPDM-O.
Imbinare prin presare din plastic:
Imbinare prin presare etansa din WINDOX-PPSU, fara aditivi, adecvata pentru apa potabila, cu bariera impotriva difuziei de oxigen, inclusiv camasa de presare cu fereastra de control pentru o stabilitate ridicata dupa presare si inel EPDM-O.
Imbinare prin introducere/presare:
Cu inel EPDM-O, corp fiting din polifenilsulfon(PPSU), intaritura din fibra de sticla, capac din poliamid cu fereastra de control pentru verificare la introducere, adecvat pentru apa potabila, bariera impotriva difuziei de oxigen, ca imbinare durabila a tevilor modulare. Prelucrare fara unelte “INTRODUS ETANS”
 Produs: KELOX- sisteme de teava modulara.  Descrierea sistemului: Legaturi la radiatoare- apa potabila si tevi pentru apa menjera- utilizare industriala. Teava multistrat, din masa plastica, cu bariera impotriva difuziei de oxigen. Stratul exterior si interior din polietilena reticulata( PEX), teava stabila, insertie de aluminiu, aditiv intre straturile de baza pentru garantarea imbinarilor dintre componente. Domenii de utilizare:  Legaturi la radiatoare PN10 t max. 95 gradeC Instalatii de apa potabila PN 10 t max. 80 gradeC Testari: ÖNORM B 5157 ÖVGW Reg.Nr. W 1.235 FW - Wien Zulassung Dimensiuni: d14, 16, 18, 20, 25, 32, 40, 50, 63, 75 Culoare: alba Elemente speciale: Kelox Plus- tevi preizolate in colaci, izolatie din spuma cu profil special de nuturi, camera cu aer si folie elastica si rezistenta la rupere. Grosimi izolatie: 4mm culoare: albastru             10mm culoare: rosie Tevi modulare preizolate Kelox CX/PE sau PE/HD  Metode de imbinare: Imbinare prin insurubare:  Imbinare durabila a partilor din sistem cu surub interior din alama metalica fara pori.  Imbinare prin presare din metal: Imbinare prin presare, etansa din alama fara pori (MS58) inclusiv camasa de presare din aluminiu cu fereastra de control pentru o stabilitate mare dupa presare si inele EPDM-O. Imbinare prin presare din plastic: Imbinare prin presare etansa din WINDOX-PPSU, fara aditivi, adecvata pentru apa potabila, cu bariera impotriva difuziei de oxigen, inclusiv camasa de presare cu fereastra de control pentru o stabilitate ridicata dupa presare si inel EPDM-O. Imbinare prin introducere/presare: Cu inel EPDM-O, corp fiting din polifenilsulfon(PPSU), intaritura din fibra de sticla, capac din poliamid cu fereastra de control pentru verificare la introducere, adecvat pentru apa potabila, bariera impotriva difuziei de oxigen, ca imbinare durabila a tevilor modulare. Prelucrare fara unelte. “INTRODUS ETANS”

Contacteaza firma!

Comments