Firme‎ > ‎Algeco‎ > ‎

Scoli de renume care isi desfasoara activitatea in module Algeco

postat 17 ian. 2012, 23:32 de Admin oferta-pret.ro   [ actualizat la 18 ian. 2012, 00:28 ]
    Algeco, liderul mondial în construcţii modulare vine în sprijinul copiilor din ţara noastră. Cu peste 50 de ani de experienţă în domeniu, va oferim soluţii de spaţiu pentru şcolile şi grădiniţele româneşti. Algeco înţelege nevoia de a avea un sistem educaţional mai performant şi vine astfel în sprijinul tuturor instituţiilor educaţionale din România: şcoli, grădiniţe, creşe. Compania noastr susţine programele educaţionale din Europa, construind unităţi de învăţământ în ţări precum Begia, Cehia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Spania, Italia, Luxemburg sau Marea Britanie. Şcolile Algeco sunt testate de zeci de ani în condiţiile de zi cu zi ale activităţilor şcolare. Spaţiile oferă confort sporit şi siguranţă, lucruri foarte importante când vine vorba de formarea şi educarea copiilor. Construcţiile Algeco sunt ecologice, nu au materiale alergice sau dăunătoare şi corespund normelor europene în domeniu, iar spaţiile interioare sunt vaste şi luminoase. Spaţiile pe care le punem la dispoziţie pot fi închiriate sau achiziţionate. 

Din perspectiva serviciilor oferite sectorului educational, vara anului 2011 a reprezentat o noua provocare pentru Algeco, deja recunoscuta pe piata prin proiectul initiat in 2008 impreuna cu American International School of Bucharest, care a necesitat suplimentari de unitati, ajungand in 2011 la 1100 mp.

In iulie 2011 a fost finalizat proiectul British School of Bucharest, scoala privata care ofera standarde educationale in conformitate cu curriculum-ul national al Marii Britanii. Proiectul a constat in extinderea spatiului destinat desfasurarii activitatilor educationale prin adaugarea unor corpuri de cladiri modulare -  o sala de muzica, un laborator, o cantina, o sala de recreere si o bucatarie, acoperind o suprafata totala de peste 900 mp.

Gama folosita in constructia acestor scoli ne diferentiaza prin standardele inalte de siguranta, confort si design oferite.


    
    
Comments